abonnemang på fönsterputs

Rena fönster året om!

Ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Idag tycker många av oss att det är smidigt att abonnera på olika tjänster. Streamingtjänster, musiktjänster t o m att kunna abonnera på biltvätt. Varför inte även ha fönsterputs på abonnemang?

Vi har bara 24 timmar varje dag. Vi vill se till att använda dessa timmar på bästa sätt. Vi vill inte syssla med saker vi inte tycker är så roligt - är det inte därför vi har robotdammsugare, robotgräsklippare, självrengörande ugn osv? Skaffa ett fönsterputsabonnemang och njut av att alltid ha rena rutor när du är hemma.

Hur funkar ett abonnemang på fönsterputs?

Hur ofta får vi putsat?

Det är enkelt! Du får utsidorna på dina fönster putsade regelbundet. Det är faktiskt utsidan som räknas inom fönsterputs – det är den som får utså hårdast miljö. Regn, avgaser, blåst m.m.

Du bestämmer frekvensen själv! Bengtssons Puts erbjuder följande: 1) En gång i månaden 2) Varannan månad 3) Var tredje månad. Du kan självklart öka/minska frekvensen efter behov.

Vad kostar det?

Kan jag få mina insidor också putsade?

Det beror på hur många fönster du har, vilken typ av fönster du har och ifall du även vill ha tex källarfönster eller den inglasade altanens fönster putsade. Men vi erbjuder priser från 265 kr per gång efter rut-avdraget!

Självklart! Vi rekommenderar att minst 1 gång per år putsa insidorna. De flesta kunderna vill ha det 2 gånger per år. Men bara kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig då vi gör rubbet.

Kom ihåg följande fördelar med ett abonnemang

Du behöver inte vara hemma

Eftersom det är bara utsidorna som ska putsas behöver du inte ha någon tid att passa för kunna öppna för fönsterputsaren. Du får en lapp i brevlådan eller ett sms när du fått fönstren putsade.

Smittskyddssäkert

Vi håller naturlig fysisk distans. Om du är hemma så håller du dig inne och jag ute. Vi vinkar till varandra genom fönstret.

Rena rutor året om

Regelbunden puts av dina fönster gör att du slipper få en chock när solen visar sig. Underbart! Du slipper stressen över att du måste klämma in fönsterputs i ditt hektiska schema.